Lidt musik til at starte dagen på…

Kender du det at have en cd i bilen som man nærmest har hørt til døde gennem lang tid, og pludselig begynder man at lytte – altså virkelig LYTTE – til en af sangene. Og så bliver man helt rørt af ordene og spekulerer på, hvorfor filan man aldrig har bemærket den tekst før?

Det skete for mig her i weekenden. Jeg har Garou’s cd Au milieu de ma vie kørende i endeløs loop på cd-afspilleren (jajaja, jeg ved godt jeg burde variere mit musikudvalg i bilen noget mere…), men da jeg kun har 15-20 minutters kørsel mellem arbejde og hjem når jeg aldrig længere end til track 4 eller 5, når jeg hører den på vej hjem. Fordi jeg altid hører P4 om morgenen. Af en eller anden grund endte den på det sidste track på cd’en i lørdags, og så var det, jeg begyndte at lytte…

Garou har skrevet sangen Tu Sais til sin datter, og den handler grundlæggende om, at han jævnligt er nødt til at rejse fra hende for at arbejde, at hun skal holde hovedet højt når han er væk, og at han altid vil komme tilbage til hende. Og en dag vil det være hende, der rejser fra ham…

Du kan se videoen her.

Enkelt og meget smukt, ikke?