Gå på opdagelse på bloggen

Det er dejligt at se, at der kommer nye læsere til hele tiden, velkommen til!  Jeg er glad for, at I er mange, der har lyst til at læse med, og for at I kommer tilbage for at læse nyt.

For at  du kan få endnu mere ud af at besøge bloggen har jeg lavet en quickguide til, hvordan du kan gå på opdagelse:

Forside 1Her er linket til siden, hvor du kan læse mere om mig, og hvad jeg skriver om på bloggen. Du kan også finde et link, så du kan skrive en privat mail til mig, hvis du ikke har lyst til at lægge en kommentar.
Her er linket til indlæggets kommentarfelt. Dialog, indspark og gode ideer er alt sammen med til at vi alle kan blive klogere på dagens emne. Så har du lyst til at give dit besyv med, spørge om noget eller give ris eller ros, så læg en kommentar ved at følge kommentarlinket her.

 

Forside 2

Hvis du scroller lidt ned på bloggen, finder du ude i højre kolonne en boks der viser bloggens Facebookside. Hvis du synes godt om Connaissances’ Facebookside så klik ‘Synes godt om’, og få et link til dagens indlæg samt andre spændende og Frankrigsrelaterede artikler direkte i dit Facebook-feed, så snart jeg poster en opdatering.

 

Forside 3Hvis du scroller lidt længere ned på bloggen finder du, stadig ude i højre kolonne, det der hedder en ‘tag cloud’. Det er et lidt fjollet ord men ideen bag er faktisk rigtig smart: Alle de indlæg, jeg skriver, får nogle stikord, der beskriver det essentielle i indlægget. Så hvis jeg f.eks. har skrevet et indlæg om litteratur (bøger, anmeldelser, osv.), så ‘tagger’ (mærker) jeg indlægget med ‘litteratur’. Det betyder at du kan klikke på ‘litteratur’ i tag-skyen og så kommer alle de indlæg frem, der har med litteratur at gøre. Hvis du hellere vil søge på de kategorier, bloggen arbejder med, så brug dropdown menuen ‘Kategorier’ lige neden under tagskyen.

 

Forside 4Hvis du hellere vil søge kronologisk på bloggen så scroller du lige endnu en tand ned i højre kolonne. Her finder du en kalender, hvor du kan søge på de enkelte datoer. Du kan også søge på de enkelte måneder for at se den pågældende måneds indlæg. Blogindlæggene ligger altid i faldende kronologisk orden, så jo længere du scroller ned, jo ældre bliver indlæggene.

Så gå endelig på opdagelse, og del, synes godt om, læg en kommentar eller skriv en privat mail hvis du har lyst.

God fornøjelse :)!