Skal du til Paris i efteråret?

Vil du have nogle gode adresser?

Her kommer et udpluk af nogle af de mest læste indlæg, da der var tema om Paris på bloggen i august:

Skal du have fundet et hotel? Så se her, hvad jeg anbefaler (og det er måske ikke, hvad du forventer).

Inden du tager afsted, kan jeg varmt anbefale at læse denne bog. Fordi Paris er andet og meget mere end shopping og god mad. Paris kan ses igennem mange forskellige optikker, alt efter, hvilke interesser man har. Hvis du skal have børnene med, så fortalte Anette og Marianne om deres oplevelser i indlægget her. Er du et madøre, og vil gerne have spændende køkkenudstyr, den helt rigtige kogebog eller måske en speciel ingrediens med hjem, så kan du læse om det her.

Der er lige så mange vinkler på byernes by som der er folk i byen. I august fik vi tips til fotografens Paris, kunstelskerens Paris, og den beautykloges Paris, og jeg gav også tips til mit Paris og nogle af min favoritsteder i byen: en jazzklub lidt ud over det sædvanlige, en lidt hemmelig park, en anderledes restaurant.

Der er mange flere indlæg om Paris på bloggen. Hvis du vil se dem alle, så klik på ‘Paris’ i tagskyen i højre kolonne.

God læselyst!