Nye billeder

Jette

Foto: Sacha Odgaard Villemoes

Da jeg startede bloggen i det sene forår, var det, som jeg tidligere har fortalt, mest for min egen skyld, som en slags skriveværksted. Det er en daglig fornøjelse at dykke ned i min franske rygsæk og finde gamle og nye ting frem som jeg kan skrive om, lære mere om, og ikke mindst dele med alle jer, der læser med herinde.

Skrivelysten var (og er stadig!) stor, men dengang i maj havde jeg ikke lige helt gennemtænkt det der med et billede af mig på bloggen. Sagen er at jeg var rodet ud i noget med noget kemoterapi sidste efterår, og mit lange hår var blevet til noget meget (MEGET) kort noget. Og selv om de oplyser om alle mulige (og umulige) bivirkninger af det der gift, så var der sgu ingen der fortalte mig, at mit hår ville være gråt da det kom igen. Det syntes jeg ærlig talt var ret strengt! Men den slags er der jo heldigvis råd for.

Så altså. Jeg var ret ambivalent omkring ikke at have mit lange hår længere, og valgte i starten at lægge nogle ‘normale’ billeder af mig selv på bloggen. Men der arbejdes på sagen (altså det lange hår) og her er jeg i helt frisk version fra i søndags i det fantastisk smukke efterårsvejr ved Tangkrogen i Århus.

Foto: Sacha Odgaard Villemoes