Vi du være den første, der får besked?

Brev Paris Eiffeltårnet Mailingliste

Jeg går og pusler lidt med at lave en mailingliste, I læsere kan tilmelde jer. I første omgang skal det bare være et tilbud om at du som læser kan få en mail direkte fra mig, når der er nyt på bloggen.

På længere sigt har jeg en ide om at udsende regelmæssige nyhedsbreve. Men vi ved også godt allesammen at der skal være interessante sager i sådan et nyhedsbrev, for at vi som læsere gider at læse det til ende. Det skal være vedkommende og helst fortælle os noget, vi ikke vidste i forvejen, eller oplyse os om nye spændende ting, der sker. I Connaissances.dks tilfælde vil omdrejnings-punktet selvfølgelig være fransk sprog og kultur.

Så jeg vil gerne høre, hvad DU gerne vil læse om, hvis du skulle modtage et nyhedsbrev fra mig om fransk sprog og kultur? Hvad skal det indeholde, hvis det skal være interessant for dig?

Skriv løs i kommentarfeltet eller send mig en mail på jette[at]connaissances.dk. Jeg glæder mig til at læse jeres kommentarer!