Fødselsdag – og TAK!

fødselsdag-tak

Det er i dag 1 år siden, jeg skrev det første indlæg til bloggen.

Ideen med at starte en blog om Frankrig kom sådan ret meget ud af det blå på en lang biltur, hvor jeg havde tid til at tænke. Eller rettere: Hvor jeg var så nedkørt af stress, at alle tankefiltre var slået fra. Vi havde lige været på en forlænget weekend “hjemme” i Saint-Emilion, og i dagene efter stod det krystalklart for mig, at det franske havde været fraværende i mit liv for længe, og at jeg havde så meget viden der lå ubenyttet hen på en hylde i mit hoved. Frankrig skulle tilbage i min dagligdag. I løbet af en uges tid havde jeg fået alle de praktiske ting på plads, og skrev det første indlæg 30. maj 2015.

Jeg har ikke set mig tilbage siden, det har været en fest hele vejen igennem, og jeg elsker det!

Jeg er endnu ikke så avanceret en blogmutter at jeg kan kaste gaver i grams når noget skal fejres. Det kommer måske en dag. Måske ikke. I stedet får I her top 3 over de mest læste og delte indlæg på bloggen det seneste år:

  1. Connaissances’ læsere er tydeligvis lige så meget gourmands som mig: Indlægget om Frédéric Terrible og hans masterclass kursus i, hvordan man laver en rigtig tarte au citron fik blogstatistikken til at eksplodere, og indlægget blev det suverænt mest læste og delte det seneste år.
  2. Indlægget om A Mano, butikken i Aarhus med de marokkanske mosaikborde synes I også var spændende, og
  3. Dorothées indlæg om franskmænd og danskere, og de kulturforskelle, hun som herboende franskmand oplever, ramte også top 3 over de mest læste og delte indlæg.

Connaissances’ læserskare vokser støt og roligt måned for måned, og det er jeg utroligt taknemmelig for! Så et dybtfølt TAK fra mig til jer for at synes godt om, dele og kommentere på de emner, jeg skriver om. Det bekræfter mig i, at jeg har ramt noget som mange kan lide, og jeg vil fortsætte med at gøre mig umage med at skrive interessante indlæg om stort og småt fra Frankrig og den frankofile verden.