Boginspiration

Bloggen om bøger

På samme måde som jeg i sidste uge lavede en side med alle de steder i Frankrig, jeg har skrevet om, så får du i dag en oversigt over de bøger, jeg har skrevet om gennem tiden. Der er anmeldelser, anbefalinger, omtaler, nørdede finurligheder og citater, jeg er faldet over gennem tiden, som får en kommentar med på vejen.

Du kan selvfølgelig selv kaste dig ud i en søgning blandt bloggens indlæg. Der er forskellige muligheder ude i højre kolonne, for eksempel søgefeltet til en frisøgning, en kronologisk søgning på indlæggene for hver måned i arkivet, en søgning blandt kategorierne, eller du kan klikke på ordene i tag-skyen nederst i højre kolonne og se, hvad der dukker op.

Der er til mange timers læsning – både her på bloggen og blandt bøgerne, jeg har skrevet om.

God fornøjelse :)

VINDERNE af biografbilletterne blev Mette Nybo og Rikke Alapetite – TILLYKKE! Send hurtigst muligt jeres adresse til mig på mail (jette@connaissances.dk) eller i en privat besked via bloggens Facebookside, så sørger jeg for at der kommer biobilletter den anden vej.