Den franske geografi

Bloggen om regioner

Jeg har lavet endnu en side, hvor jeg har samlet en række indlæg til jer. Denne gang er det alle indlæggene om de franske regioner, både i det kontinentale Frankrig og de oversøiske områder. Indlæggene tegner tilsammen billedet af hele Frankrigs geografi. Hvert af indlæggene beskriver den pågældende region, med geografisk placering, kort om dens historie og lidt om, hvad der er at se. Der er læsning til en del timer :).

Du kan selvfølgelig også selv kaste dig ud i en søgning blandt bloggens indlæg. Der er forskellige muligheder ude i højre kolonne, for eksempel søgefeltet til en frisøgning, en kronologisk søgning på indlæggene for hver måned i arkivet, en søgning blandt kategorierne, eller du kan klikke på ordene i tag-skyen nederst i højre kolonne og se, hvad der dukker op.

God læselyst :)