Rejsetilbageblik 2016

I år har jeg været heldig at være i Frankrig ad flere omgange, og det kastede mange gode oplevelser af sig. I sidste uge så jeg tilbage på den vel nok største naturoplevelse i år, nemlig da vi over to dage kørte ad La Route des Grandes Alpes i Savoyen.

Når turen går til Paris, prøver jeg altid at planlægge, så der kommer mindst een, ny ting på programmet. På den måde lærer jeg hver gang Paris bedre at kende. I år prøvede vi flere nye ting. Den sjoveste oplevelse var dog denne her:

Vores sommerferie gik til Annecy og de franske alper, og ud over turen ad La Route des Grandes Alpes var vi en tur i Chamonix. Jeg er bestemt ikke glad for højder, men bed det alligevel i mig, da vi tog kabelbanen op til Aiguille du Midi, hvorfra der var udsigt direkte til Mont Blanc. Og det var godt, jeg gjorde det. Her kan du (gen)læse min artikel om en på alle måder storslået oplevelse:

I oktober var jeg ‘hjemme’ på besøg i Bordeaux-området, og ud over at besøge min au-pair familie og andre gamle venner, som høstede 2016-årgangen mens jeg var der. Jeg fik også set La Cité du Vin, der åbnede i juni.

Kommer du forbi Bordeaux, så er det et must-see:

Hvad har været din største rejseoplevelse i 2016?