Kærlighedslåsene fra Paris på auktion i morgen

Kan du huske, at fagene fra Pont des Arts broen med de mange kærlighedslåse blev fjernet sidste år og erstattet med glasplader?

Jeg har tidligere skrevet om kærlighedslåsene. Hvis du har lyst, kan du finde artiklerne her. Eller scrolle ned forbi artikellinkene og se, hvad der nu skal ske med kærlighedslåsene.

Nu bliver der skrevet endnu et kapitel i fortællingen om kærlighedslåsene i Paris.

Nogle af fagene bliver solgt som kunstværker på en auktion i morgen, og nogle af låsene er blevet lavet til små fine kunstværker, som også bliver solgt.

Er du i Paris lige nu, så er her en enestående chance for at se værkerne, der er udstillet i Crédit Municipal de Paris’ galleri, der ligger i rue des Francs-Bourgeois 55 i hjertet af Maraiskvarteret. Der er gratis adgang i dag fredag fra 10.00 til 16.00 og i morgen lørdag fra 10.00 til 13.00, inden auktionen finder sted kl. 15.00.

Er du ikke i Paris, så kan du deltage i auktionen online. Det er på fransk, og man skal oprette en profil for at kunne byde.

Buddene på de små kunstværker starter ved 150-200 €, og har du lyst til at byde på et helt fag med kærlighedslåse fra Pont des Arts broen, så starter buddene ved 5000 €.

Overskuddet fra salget af kunstværkerne går til tre velgørenhedsorganisationer, heriblandt Emmausklunserne og Frelsens Hær.

Her kan du se hele auktionskataloget.

God weekend :)!