Alliance française arrangementer, november 2019

Der er fuldt blus på foredragene i november, og der sker også noget i din lokale AF-afdeling. Det er blevet til tid månedens oversigt.

Fredericia 

Torsdag den 28. november holder afdelingen juleafslutning kl. 19.00 på Lokalhistorisk Arkiv, Frederik d. III’s vej 6, 7000 Fredericia. Der vil være sange, lidt at spise, quiz, hygge m.m. Tilmelding senest d. 21. november til kasserer Jørn Fogtmann.

Frederikshavn

Torsdag den 21. november kl. 19.30 vises filmen Jésus de Montréal. Læs mere om filmen, tid og sted på afdelingens hjemmeside.

Haderslev

Onsdag den 21. november holder afdelingen juleafslutning. Der er tilmeldingsfrist til arrangementet 11. november. Se mere på afdelingens hjemmeside.

Helsingør

Torsdag den 7. november kl. 19.30 på Espergærde Bibliotek holder Jacqueline Rousselon foredrag på fransk med titlen Albert Camus – livet og absurditeten. Se mere om arrangementet på afdelingens hjemmeside.

Odense/Fyn

Der er i skrivende stund ikke oprettet arrangementer for november på afdelingens Facebookside. Hold øje med nye arrangementer her.

København

Der er i skrivende stund ikke oprettet arrangementer for november på afdelingens Facebookside. Hold øje med nye arrangementer her.

Roskilde

Tirsdag den 12. november gæster Søren Vinterberg afdelingen. Søren Vinterberg er mag.art. og anmelder i Information og Politiken i over en menneskealder, og vil denne aften holde foredrag på dansk med titlen Tintin mellem børneværelset og Balzac. Læs mere om foredraget, tid og sted på afdelingens hjemmeside.

Sønderborg

Tirsdag den 12. november er der foredrag på fransk om aktuel fransk politik, når Jean-Pierre Mabire gæster afdelingen. Foredraget vil især beskæftige sig med præsident Macron og hans mandat. Se mere på afdelingens hjemmeside.

Vestjylland

Tirsdag den 5. november kl. 19.00 afholder afdelingen den årlige generalforsamling. Efter generalforsamlingen vises filmen Vogterne med danske undertekster. Der vil være gratis vin og snacks. Arrangementet afholdes på Holstebro Gymnasium.

Viborg

Tirsdag den 5. november holder cand.mag Rasmus Wichmann foredrag på dansk med titlen Danskere i Solkongens Frankrig. Foredraget, der er arrangeret i samarbejde med Folkeuniversitetet, kan du læse mere om på afdelingens hjemmeside.

Aabenraa

Onsdag den 13. november er der filmaften, hvor der vises en fransk komedie fra 2011. Filmen er med danske undertekster. Der er gratis adgang. Læs mere om filmen, tid og sted på afdelingens hjemmeside. 

Aarhus

Mandag den 4. november er der foredrag på fransk ved professor Morten Nøjgaard om Michel Houellebecqs seneste roman Sérotonine. Se mere om foredraget på afdelingens hjemmeside.