Tid til eftertanke…

Touren er slut. Det er mandag, og for nogle er det første arbejdsdag efter ferien. Nogle har sikkert allerede Tourabstinenser. Andre er lykkelige for at der ikke cykler mænd i lycrabukser rundt i deres fjernsyn længere.

Det er tid til lidt eftertanke…

De sidste tre uger har bloggen fulgt Tourfeltet rundt i Frankrig, og indlæggene har afspejlet de områder i Frankrig som feltet passerede. (Du kan se alle Tour-indlæggene ved at klikke på tagget ‘Tour de France’ ude i højre kolonne (scroll lidt ned)).

Jeg har haft en fest med at skrive indlæggene, og selv om jeg ikke har været uden for landets grænser i sommer, så har jeg alligevel været hele Frankrig rundt, og hentet ting og sager op fra erindringen og fra det skatkammer af gode historier, nye som gamle, som Frankrig er. Med andre ord: Jeg elsker det, og hvis du tror jeg er træt, så tro om igen: Jeg er først lige startet! Men der skal også være mening med galskaben. 7 blogindlæg om ugen er måske lige i overkanten. Så frekvensen vil gå ned til de 4-5 indlæg jeg skrev om ugen, før Touren startede.

Da jeg for et par måneder siden startede bloggen for min egen skyld, som en slags skriveværksted, blev den ret hurtigt til et hjertebarn. Jeg kommer rundt i mange afkroge af det franske og jeg får afløb for min skrivelyst, nøjagtig som jeg gerne ville det. I er mange der følger med, og der kommer nye til hver dag. Det betyder at I er mange, der sætter pris på en daglig dosis Frankrig, og jeg er dybt beæret og taknemmelig over at I har lyst til at læse med.

Men jeg vil gerne høre, hvad DU synes…

Jeg har masser af ideer, så jeg løber ikke tør foreløbig, men måske er der et eller flere emner, du synes fortjener at blive taget op?

Skriv gerne i kommentarfeltet (det er du altid velkommen til), men hvis du synes det er lidt grænseoverskridende, så er du også altid velkommen til at skrive en mail til mig i stedet.

Bloggen har i øvrigt en Facebookside som du finder her, og hvis du gerne vil have en mail direkte i din indbakke når der er nyt på bloggen, så klik på Bloglovin’ linket i højre kolonne.

Bloggen holder lige en lille pause, men vender tilbage om nogle dage.

Vi ses :)!