Det er lidt noget bøvl…

P1030997 bøvl

… for nu at sige det på godt jysk…

Jeg kæmper lidt med at få ensrettet bloggens søgefunktion og gøre den lidt mere brugervenlig, så man kan få en oversigt over søgeresultaterne istedet for at de fulde indlæg brager ind i søgeresultatet. Det er noget med noget html-kode inde i bloggens maskinrum, og den har jeg ikke helt knækket endnu.

Så…. indtil jeg har fået det løst, er jeg istedet ved at lave en side med en oversigt over alle de blogindlæg, der direkte har noget med Paris at gøre. For vi er mange, der skal til byernes by her i foråret, og der ligger rigtig mange spændende tips og oplysninger her på bloggen til fri afbenyttelse for alle Parisfarere. Den side skulle gerne være klar i morgen.

Lidt senere her i foråret laver jeg flere sider med temaindlæg, så du nemmere kan finde de indlæg, der har noget med netop det emne, du søger efter, at gøre. Og ellers kan du jo til enhver tid bruge søgefunktionen ude i højre kolonne. Eller tjekke dette indlæg, hvor jeg giver en rundtur på bloggen.

…Og hvis du har nogle ønsker eller gode ideer til emner, jeg kunne tage op, så giv endelig lyd i kommentarfeltet! Og hvis du synes om, hvad du læser her på bloggen, så like bloggens Facebookside og del indlæggene, så vi kan få spredt det glade budskab til endnu flere frankofile.

Hæng på og kig forbi bloggen igen i morgen, der vil garanteret også være nogle Paris-tips du kan bruge :)!