Alliance française i maj 2017

Det er blevet tid til månedens oversigt over Alliance française-arrangementer.

Foråret er på vej, og det tynder lidt ud i arrangementerne. Men forår betyder også petanquesæson, og to af afdelingerne inviterer til petanquearrangement i maj måned. Og så er der Fransk Forår i Aarhus og Havnefestival i Odense, hvor de lokale Alliance française-afdelinger vil være talstærkt tilstede.

København

Alliance française i København har fået en Facebookside, hvor arrangementer fremover vil blive opslået. Torsdag den 18. maj er der forfattermøde med Baptiste Boryczka, der fortæller om sine bøger. Se mere på afdelingens Facebookside her.

Fredericia

Onsdag den 10. maj får afdelingen besøg af Geneviève Munck fra den franske boghandel GMIBS i Aarhus. Under titlen « D’un Goncourt à l’autre et peut-être un peu plus…. » vil hun give en opdatering på, hvad franskmændene læser i øjeblikket. På afdelingens hjemmeside kan du finde flere informationer.

Frederikshavn

Mandag den 15. maj er der generalforsamling i afdelingen, og efterfølgende foredrag om det franske præsidentvalg (der på det tidspunkt vil være overstået), ved John Chr. Aasted. Du finder information om tid og sted på afdelingens hjemmeside her.

Helsingør

Afdelingen i Helsingør afslutter forårssæsonen med generalforsamling tirsdag den 9. maj. Find nærmere oplysninger om tid og sted på afdelingens hjemmeside.

Odense

Torsdag den 18. maj er der petanquearrangement i Ansgar Anlæg i Odense. Se mere på afdelingens Facebookside her.

I weekenden 26.-28. maj er der Havnefestival i Odense, hvor Alliance française i Odense deltager. Hold øje med afdelingens Facebookside og Havnekulturfestivalens egen hjemmeside.

Aabenraa

Der er petanqueturnering og frokost i det grønne søndag den 21. maj. Man skal tilmelde sig på forhånd. Mere information og tilmeldingsdato på afdelingens hjemmeside her.

Aarhus

Alliance française-afdelingen deltager i Fransk Forår i Aarhus, der finder sted for andet år i træk på Folkestedet i Carl Blochs Gade. Det tager jeg op på bloggen i et særskilt blogindlæg senere, men har du lyst til at orientere dig lidt, finder du Fransk Forårs Facebookside her.