Alliance française januar 2018

Der er vinterpause i Alliance française-afdelingerne, og så alligevel ikke. Flere af afdelingerne har et arrangement i januar. Her får du oversigten over AF-arrangementer i januar. 

Haderslev

Afdelingen afholder generalforsamling tirsdag den 16. januar, med efterfølgende foredrag ved kunstneren Jens Uffe Rasmussen om sit kunstnervirke i Frankrig. Aftenen afsluttes med ost og rødvin, og det er derfor nødvendigt med tilmelding senest 10. januar. Læs mere på afdelingens hjemmeside.

Roskilde

Tirsdag den 23. januar er der foredrag ved Torben og Clara Due om deres studierejse til den tidligere franske koloni Madagaskar. Foredraget holdes fortrinsvis på dansk og en lille smule på fransk. Find flere detaljer på afdelingens hjemmeside.

Sønderborg

Mandag den 15. januar holder kunstneren Jens Uffe Rasmussen et billedforedrag om sit arbejde i Paris, Lyon og Provence. Læs mere på afdelingens hjemmeside om tid og sted.

Aabenraa

Onsdag den 17. januar kl 18.30 vises filmen Un homme à la hauteur i Kino i Aabenraa. Find flere detaljer om filmen, tid, sted og pris på afdelingens hjemmeside her (scroll ned til programmets side 2).

God weekend :)!