Alliance française i september 2017

Der er liv i de danske Alliance française-afdelinger igen, og flere af dem er klar med program for efterårets aktiviteter. Her får du efterårets første oversigt over Alliancernes arrangementer i september.

Fredericia

Tirsdag den 19. september kl. 19.00 er der foredrag ved Åse Nørrung om de parisiske kirkegårde. Se mere på foreningens hjemmeside.

Frederikshavn

Mandag den 11. september kl. 19.30 kommer fotografen Sylvain Dessi og viser de billeder, han har taget gennem 15 år af Lorraines steder og mindesmærker for 1. Verdenskrig. Det er der blandt andet kommet en bog ud af. Læs mere om arrangementet (på fransk) på afdelingens hjemmeside.

Haderslev

Onsdag 6. september kl 18.00 er der fælles madlavning fra det nordafrikanske køkken. Læs mere på afdelingens hjemmeside, eller endnu bedre: Deres Facebookside.

Odense

Vi venter på Alliance française de Fionies efterårsprogram (de utålmodige kan holde øje med siden her), men Fransk Salon på Dalum Bibliotek er vært ved et litterært arrangement torsdag den 28 september kl. 19.00 – 21.00, hvor professor emeritus Morten Nøjgaard holder foredrag om Emile Zolas roman Germinal. Deltagelse er gratis, men man skal tilmelde sig på bibliotekets hjemmeside.

Sønderborg

Fredag den 8. september kl. 17.00 til ca. 20.00 er der petanque og familie-picnic ved Strandpromenaden i Sønderborg. Mere info på afdelingens hjemmeside her.

Viborg

Torsdag den 14. september får afdelingen besøg af fotografen Sylvain Dessi, der (på fransk) holder foredrag med titlen Chemins de croix, chemins de mots, La Grande Guerre, og fortæller om sine billeder. Følg med på Alliance française Viborgs Facebookside her.

Aabenraa

Mandag den 25. september kl. 18.30 vises filmen Elle (med Isabelle Huppert) i Kino 2 i Aabenraa. Læs mere om filmen på afdelingens hjemmeside.

Aarhus

Tirsdag den 12. september kl. 19.00 – 21.00 er det Alliance française Aarhus’ tur til at få besøg af fotografen Sylvain Dessi, der holder foredrag om sine billeder. Det sker på Folkestedet, Carl Blochsgade i Aarhus. Hold øje med afdelingens Facebookside eller hjemmeside.