Godt Nytår 2019 – indlæg nummer 500!

Mens jeg var ved at rydde op og tage backup af alle bloggens indlæg på den sidste dag i det gamle år, gik det op for mig, at der ligger 499 indlæg på bloggen.

Det ligger lige for at lade dette indlæg, nummer 500 og det første i 2019, være en form for status.

De 499 blogindlæg dækker over et væld af emner, store som små, som alle har Frankrig tilfælles. Kultur i alle nuancer, litteratur, film, musik, mad og drikke, historie, mennesker, sproget, fransk politik, og ikke mindst den franske geografi og rejsebeskrivelserne fra vores ture rundt i Frankrig og fra Paris. Og så selvfølgelig også de finurlige historier og skæve vinkler, som jeg holder så meget af.

På bloggen finder du knap 70 indlæg med inspiration til ophold i Paris eller andre emner, der har med Paris at gøre. Og der er omkring 120 indlæg, der omhandler rejsebeskrivelser fra Normandiet, Bordeaux-området, Alperne, Provence, Auvergne og andre steder, vi har besøgt i Frankrig, samt indlæg om de franske regioner og oversøiske områder. Du finder også indlæg på fransk (dog ikke helt så mange) og indlæg fra gæstebloggere. Faktisk er bloggen efterhånden ved at være den guldgrube af information som jeg har haft som mål, siden jeg startede i maj 2015.

2019 kommer til at byde på nye indlæg og nye rejsebeskrivelser. Men fordi jeg er udfordret på energien ind imellem, og mine fridage nogle gange er lidt for fyldte med nødvendige aftaler, kan jeg ikke altid holde den indlægsfrekvens, jeg gerne ville. Men jeg vil ikke gå på kompromis med kvaliteten af mine indlæg. Det skal være umagen værd for jer læsere at klikke ind på bloggen, så derfor vil mit princip om kvalitet frem for kvantitet i blogindlæggene stadig gælde.

Du kan søge i alle bloggens indlæg enten ved at gå ind i kategorierne øverst på siden eller ved at bruge søgefunktionen ude i højre kolonne. Alle indlæg har relevante tags, man kan søge på. Er du i tvivl om, hvor du finder et indlæg eller om jeg har skrevet om et bestemt emne, så spørg endelig!

GODT NYTÅR, og tak fordi du læser med :)!