3 ting

Der har været lidt stille på bloggen i denne uge, for jeg har været på første del af et kursus i de sociale medier.

I dag er der lige tre ting, du skal vide:

  1. Tirsdag den 29. november udkommer Virginie Despentes’ roman Vernon Subutex 1 i en dansk oversættelse på forlaget Tiderne Skifter. Bogen beskrives af forlaget som en “punkroman om livet efter finanskrisen”. Det er den første roman i trilogien om Vernon Subutex, den måske sidste rebel i et post-finanskrisesamfund, hvor enhver er sig selv nærmest.
  2. For de heldige, der er i Nordsjælland og omegn søndag den 27. november, er der fransk julemarked på den gamle togstation i Vedbæk fra klokken 10.00 til 17.00. Julemarkedet er arrangeret af den danske afdeling af organisationen Français du monde. Her kan du læse mere om julemarkedet.
  3. Forlaget Etcetera har fået den fineste ide, og lavet en adventskalender med 4 franske romaner i dansk oversættelse. Den skal snart bestilles, hvis du skal nå at have den inden 1. søndag i advent.

Fik du læst den lange, udfoldede artikel om Saint-Denis Basilikaen i tirsdags?

Billede: Pixabay.com