Alliance française i juni 2017

Der er er ikke gået helt sommerferie i den endnu i de danske Alliance françaiseafdelinger. Tre af dem har arrangementer i juni, og i Frederikshavn slår de et slag for French Dining Week, der løber af stablen over hele landet i uge 24.

Det er blevet tid til forårets sidste oversigt over de danske Alliance française-afdelingers arrangementer.

Fredericia

Torsdag d. 29. juni arrangerer afdelingen havevandring i rosenhaven på Fredericia Bymuseum, hvor museumsgartner Kirsten Øbro vil fortælle om havens roser. Haveturen slutter med medbragt kaffe og kage. Læs mere om arrangementet på Alliance françaises program her.

Frederikshavn

I forbindelse med French Dining Week, der finder sted landet over i ugen 11.-18. juni, deltager også et antal restauranter i Nordjylland – som det eneste sted i Jylland. Læs mere på AF Frederikshavns hjemmeside her, eller den officielle, landsdækkende French Dining Week hjemmeside her.

Odense / Fyn

Tirsdag den 20. juni på Syddansk Universitet, Campusvej 55 i Odense, er der foredrag ved administrerende direktør for Skako Vibration, Lionel Girieud. Foredraget er på fransk med titlen “Diriger une entreprise au DK et en F”. Efter foredraget er afdelingen vært ved en let anretning. Hold øje med Alliance de Fionies Facebookside her.

Vestjylland

Lørdag den 17. juni er der ”Pétanque – Pique-nique – Pastis” på pétanquebanerne ved Mejrup Hallen lidt uden for Holstebro, arrangementet er et samarbejde mellem Mejdal-Halgaard Pétanque GIK og Alliance française Vestjylland. Alliancen arrangerer en hyggelig pique-nique, og programmet lover, at der vil blive talt fransk og dansk både på og udenfor pétanquebanerne.