AF afdelingerne holder sommerpause, men…

De gode mennesker i Alliance française i København har sendt mig info om hele fire arrangementer i juni måned. Et arrangeret af dem selv og tre arrangeret af andre. Der er både kultur og spas på programmet. Se bare her:

Tirsdag den 12. juni kl. 19.00 på Tranquebar (i København K) kan du møde Frankrigs afgående ambassadør, François Zimeray, fortælle om sit syn på Danmark og om sin nye bog Med franske øjne. Efterfølgende er der bogsignering. Der kan købes billetter på billetto.dk. Arrangementet foregår på engelsk.

Onsdag den 13. juni kl. 18.30 på pladsen foran Kastelskirken i København er der mindekoncert for H.K.H. Prins Henrik på Kastellet. Ved koncerten vil Prinsens Musikkorps både spille fransk og dansk musik. Medlem af Alliance française København, Regitze Schroeder, vil læse op af prinsens digte på både fransk og dansk. Der er fri entré, og tilmelding er ikke nødvendig. Arrangementet foregår på dansk og fransk.

Fredag den 22. juni fra kl. 18.00 – 21.30 er der Soirée blind-test et karaoké chansons françaises på Café Cadeau på Frederiksberg. Aftenen er arrangeret af gruppen Les chansons françaises au Danemark. Der vil være italiensk buffet. Deltagelse er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig. Arrangementet foregår på fransk.

Torsdag den 28. juni kl. 16.30 arrangerer Alliance française København besøg på Gallerie Lorien på Frederiksberg, hvor deltagerne blandt andet skal høre om H.K.H. Prins Henriks kunst. Deltagelse er gratis, men tilmelding er obligatorisk senest 18. juni via afdelingens Facebookside her. Arrangementet foregår på dansk.

God weekend :)!