Alliance française i januar 2017

Vi tager lige en januaroversigt mere, for der er flere Alliance française-afdelinger, der har arrangementer i januar.

Helsingør

Afdelingen fejrer Helligtrekonger i morgen, den 5. januar, kl. 19.30 på Espergærde Bibliotek med servering af la galette des rois og filmfremvisning. Filmen Les femmes du 6ème étage fra 2011 er på programmet. Se mere information på afdelingens hjemmeside her.

Odense

Dalum Bibliotek huser Fransk Salon, der er tilknyttet Alliance française på Fyn. Salonen viser fransk film onsdag den 25. januar kl. 19.00-21.30. Ved samme arrangement afholdes der byttemarked med brugte, franske bøger. Der er gratis adgang, men man skal forhåndstilmelde sig arrangementet.

Roskilde

Tirsdag den 10. januar 2017 kl. 19.30 er der foredrag på fransk om Marseille ved underviser på Studieskolen, Jacqueline Rousselon. Det finder sted i Palæfløjen, Roskilde Kunstforening, Stændertorvet 3, Roskilde. Du kan læse mere om arrangementet og Alliance française i Roskilde her.

Sønderborg

Mandag den 9. januar 2017 kl. 19.00 på Sønderborg Bibliotek, lokale 2, fortæller herboende franskmænd om deres liv i Danmark, om kulturelle forskelle, arbejdsliv og om, hvorfor de har valgt at bo i Danmark. Arrangementet foregår på fransk. Her finder du afdelingens hjemmeside.

Aabenraa

Søndag den 8. januar kl. 14.30  er der filmeftermiddag på Høje Kolstrup Skole i filmlokalet. Filmen Dune (Klitten) er på programmet, og den vises med franske undertekster. Der er gratis adgang (men man skal forhåndstilmelde sig!), og efter forestillingen kan man formedelst 40 kr. få 1 glas vin og en snack. Læs mere om arrangementet og filmen på afdelingens hjemmeside her.