Pariseroperaens ballet i Aarhus

Det er vist efterhånden næppe gået mange danskeres opmærksomhed forbi, at Aarhus er europæisk kulturhovedstad i 2017.

Programmet for første halvår 2017 er netop landet i min postkasse, og der er et overflødighedshorn af arrangementer ikke blot i Aarhus men i hele regionen, startende med den store åbning lørdag den 21. januar i Aarhus midtby.

Jeg har bladret programmet igennem de seneste dage, og der er også franske islæt i det overdådige program. Flagskibet i den franske repræsentation er Pariseroperaens balletkorps’ deltagelse i danseforestillingen Tree of Codes 27.-29. april i Musikhuset i Aarhus. Den moderne balletforestilling er skabt over forfatteren Jonathan Safran Foers kunstværkroman Tree of Codes, og har scenografi af Olafur Eliasson.

Det kan kun blive et brag af en visuelt flot forestilling, og interessen er allerede stor for de tre ordinære forestillinger. Så stor, faktisk, at der kun er få billetter tilbage, og der allerede er arrangeret en ekstraforestilling. Så hvis det var noget, så skal du nok se at få bestilt billetter snarest muligt.

Læs mere i onlineprogrammet for Aarhus 2017 her, hvor du også kan bestille billetter.