VIND biografbilletter!

Plakat

Forleden på bloggen omtalte jeg filmen De gyldne År (Trois souvenirs de ma jeunesse), der er instrueret af Arnaud Desplechin.

Nu får to af Connaissances’ læsere mulighed for hver at vinde 2 billetter til filmen, som får premiere i biografer landet over på Frankrigs nationaldag 14. juli.

Camera Film, som er den danske distributør af De gyldne År, sætter 2×2 billetter på højkant til filmen, der får premiere i følgende biografer over hele landet (en del flere end jeg fik angivet forleden):

Gentofte Kino
Grand Teatret, København
Café Slotsbio, Hillerød
Café Biografen, Odense
Biffen, Aalborg
Øst for Paradis, Århus
Nicolai Biografen, Kolding
Valby Kino
Reprise Teatret, Holte
Hvalsø Bio, Midtsjælland

Her er, hvad Camera Film skriver om filmen:

Den franske originaltitel på ’De gyldne år’ er ’Trois souvenirs de ma jeunesse’, hvilket direkte oversat betyder ’Tre minder fra min ungdom’. Og det er netop, hvad der er tale om.

Arnaud Desplechin begejstrede juryen i Directors’ Fortnight-konkurrencen i Cannes i fjor, med det poetiske ‘coming of age’-drama ’De gyldne år’. I en rammefortælling, hvor den voksne Paul Dédalus er ved at forlade Tajikistan, hvor han har arbejdet som antropolog, for at vende tilbage til Paris, skydes handlingen i tre ombæringer tilbage i tiden. Herfra oprulles Pauls minder fra barndommen, hvor hans sindssyge mor forpester hans og de to mindre søskendes liv, over en studierejse til Minsk, hvor han frivilligt mister sit pas, til fortællingen om den store, altoverskyggende kærlighed til den smukke Esther, hvis inviterende trutmund og uudgrundelige fandenivoldskhed betager den forelskede Paul. Men kærligheden er en flygtig størrelse uanset hvor meget, man i erindringen forsøger at holde den fast. […]
Der lyder et sigende ekko af Kierkegaards berømte sætning om, at livet skal leves forlæns, men forstås baglæns, gennem ’De gyldne år’.

Var det noget? Så skynd dig at smide et lod i puljen ved at lægge en kommentar til dette indlæg inden på søndag kl. 23.59!

Jeg trækker lod om de to gange to billetter mandag morgen, og vinderne bliver offentliggjort mandag formiddag.

Disclaimer: Jeg har på ingen måde nogen økonomisk interesse i denne lodtrækning. Det er udelukkende for at give to af jer læsere mulighed for at komme en tur i biografen og se en god fransk film sammen med en ledsager.