For et års tid siden…

Jeg blev sendt direkte retur til Saint-Émilion her i weekenden.

Fordi det ret præcist er et år siden, jeg sidst var dernede, og fordi au-pair Mor og Far blev bedsteforældre for første gang i fredags. Og det gør også mig en lille smule til bedstemor, synes jeg.

Da jeg ankom til Saint-Émilion i januar 1986 var de to små tvillingepiger, jeg skulle passe, kun en måned gamle. I dag er de 31, og den ene af dem nedkom med den fineste lille pige i fredags. Hvilket jeg ret omgående fik besked om, takket være de sociale medier. For 31 år siden, da jeg boede dernede, var der helt andre forsinkelser på nyheder og breve, som jeg tidligere har fortalt om her.

Nå, men min tankerække førte så videre til sidst, jeg var dernede, til høsten i oktober sidste år. Det var fem dage med det smukkeste høstvejr, solskin og efterårsfarver, som det kun ses på de kanter. Se bare her:

saint-emilion-klokke-spisetid

Saint Emilion

vinranker-saint-emilion

Saint Emilion

God mandag derude :)!

2 thoughts on “For et års tid siden…

  1. Sikke smukke billeder Saint-Émilion. Jeg mindes ikke at have besøgt området før, men det ser helt sikkert skønt ud, så måske jeg skulle komme forbi en dag (:

    • Jette

      Hej Camilla, det er et fantastisk smukt område, og Bordeaux er en fantastisk by. Helt klart et besøg værd! Jeg har skrevet en del artikler om egnen, som du kan søge frem :) VH Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *