Claude Monet kommer til Århus!

Privatfoto monet århus

Privatfoto

Ok så. Måske ikke mesteren selv, men flere af hans kendteste værker. Sammen med flere af de mest berømte franske impressionister.

Kunstmuseet ARoS åbner d. 9. oktober for udstillingen ‘Monet – Lost in Translation’, med i alt 49 impressionistiske værker, heraf 18 af Claude Monet. Ifølge museets hjemmeside vil udstillingens sigte være ‘…at bevæge sig i spændingsfeltet mellem den nutidige overeksponering af den impressionistiske kunst og det oprindelige udgangspunkt for de impressionistiske malere.’

For de hurtige (tilmelding er påkrævet) er der foredrag om Monet søndag d. 11. oktober kl. 14.00, og der arrangeres også særomvisninger i løbet af udstillingsperioden. Du kan læse meget mere om udstillingen på ARoS’ hjemmeside her.

Udstillingen løber frem til 10. januar 2016.

Har du lyst til at læse om dengang, jeg besøgte Monets have i Giverny, så klik her. I indlægget finder du også et link til den fine kortfilm om Linnea i malerens have.