De franske nationalsymboler

Trikolore2

Når man læser gode råd til bloggere om, hvordan de kan få flere læsere trukket til deres blog, er et af rådene at lave overskrifter à la “3 opskrifter på dit…”, “5 gode ideer til dat…”, “7 måder at…”.

Det er muligt at det virker for beauty-, mode- eller livsstilsblogs. Der er ihvertfald rigtig mange af dem, der bruger den opskrift på en overskrift. Men det virker altså ikke på Connaissances.dk. Her virker det bedre, når jeg får skruet en god historie sammen til jer, eller får lavet en kanongod rejsebeskrivelse som I kan bruge til inspiration til jeres egne ture til Frankrig. Og så kommer de gode råd og fakta nederst, efter historien.

Jeg har dog prøvet “opskriften” en enkelt gang, da jeg lavede en lille serie om de franske nationalsymboler. De kom dryssende lidt hen over forsommeren, så nu får I dem samlet her.

Hvad synes du fungerer bedst? Et blogindlæg i punktform eller en mere udfoldet, sammen-hængende historie?